0721 - 50 06 79byggandstad@gmail.com

Byggfirma i Haninge, Huddinge och Tyresö

Tjänsteutbud

Vi på IP bygg & städ är byggfirman för dig i Haninge, Huddinge, Tyresö och övriga delar av Stockholm. Vi har kunder bland både stora och små byggföretag och arbetar alltid med fokus på noggrannhet och hög kvalitet. Vi åtar oss alltifrån små och snabba till stora och mer resurskrävande uppdrag åt företag runt omkring i hela länet. På så sätt hjälper vi alla som efterfrågar vår hjälp.

Professionell byggfirma

Vi är mer än bara en byggfirma. Utöver kompetens och erfarenhet vad gäller de flesta uppdrag inom bygg så har vi även god erfarenhet av städuppdrag. Det innebär inte bara att vi städar upp efter vårt bygge utan även att du kan få hjälp med städ av ditt kontor eller din lokal för ett rent och  fräscht resultat. Vår byggfirma består av utbildade och kunniga hantverkare med specialistkunskaper inom olika områden som gör att de verkligen har allt som krävs för att kunna garantera professionella resultat. 

Verksamhetsområden: Huddinge, Tyresö och Haninge med omnejd 

Vi har kunder bland företagare runt omkring i hela Stockholmsområdet, från Haninge och Huddinge till Tyresö med omnejd. Vårt mål är att se till att du som kund blir nöjd, oavsett om du får hjälp med bygg eller städ. När du kontaktar vår byggfirma kan du alltid känna dig säker på personlig service och kvalitativa resultat. Vi håller även konkurrenskraftiga priser och ger självklart alltid ut kostnadsfria offerter när det är önskvärt.

Vi vill vara byggfirman du kontakar först så fort du behöver hjälp med något som rör bygg eller städ i Huddinge, Tyresö eller Haninge med omnejd. Har du frågor eller funderingar så tveka inte över att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig snabba svar på dina frågor!